Hvilke greb skal jeg vælge?

Grebsmuligheder

Du kan vælge mellem to forskellige greb, der begge fås i to størrelser.

Ergon GP1

Det oprindelige ergonomiske greb! GP1 sætter den verdensomspændende standard i ergonomisk komfort, materialer og kvalitet.

GP1 eliminerer følelsesløse hænder, smertende fingre og trætte underarme.

Det unikt formede greb er lavet af 100% tysk, TÜV-certificeret gummimateriale af bedste kvalitet – med indbygget medicinsk hvid mineralolie til forbedret fleksibilitet og holdbarhed. En smedet aluminium klemme tillader greb vinkel kan justeres for perfekt pasform, kan justeres nemt og eliminerer vridning efter installation.

To størrelser: • størrelse S for hånd størrelse 6,5-8,5 • størrelse L for hånd størrelse 8,5-12,0

• Ergon GP1 BioKork

Ved at kombinere ergonomi, funktion og bæredygtighed, er GP1 BioKork et top-anmeldt greb og en forbrugerfavorit.

Grebet er fremstillet af 40% kork, stammer fra bæredygtige skove i Portugal, der er certificeret for deres føkologiske produktion. Dette grønne, bæredygtig tema går igen i hele den komplette konstruktion af grebet, med en indre kerne af et forstærket plast indeholdende naturlige fibre, som udgør 20% af dens masse.

To størrelser: • størrelse S for hånd størrelse 6,5-8,5 • størrelse L for hånd størrelse 8,5-12,0

J
Johan is the author of this solution article.