Hvilke grep skal jeg velge?

Du kan velge mellom to forskjellige håndtak, begge er tilgjengelige i to størrelser.

Ergon GP1

Det originale ergonomiske håndtaket. GP1 setter verdensstandarder i ergonomisk komfort, materialer og kvalitet.

GP1 eliminerer numne hender, verkende fingrene og slitne armer.

Det unikt formede håndtaket er laget av en 100% tysk, TÜV-sertifiserte gummiforbindelse av reneste kvalitet - iblandet  hvit-mineralolje av medisinsk kvalitet for bedre fleksibilitet og holdbarhet. Vinkelen på håndtaket kan justeres slik at den passer deg perfekt. En klemme av aluminum hindrer at håndtaket vrir seg når du har justert håndtaket.

To størrelser: • Str S til håndstørrelse 6,5 – 8,5 • størrelse L til håndstørrelse 8,5 – 12,0

Ergon GP1 BioKork

GP1 BioKork kombinerer ergonomi, funksjon og bærekraft – Et førsteklasses håndtak og en favoritten blandt håndtakene.

Håndtaket er laget av 40% kork, hentet fra bærekraftig skog i Portugal, som er sertifisert for sin forsvarlige økologiske produksjon. Det grønne, bærekraftige temaet runger som et ekko gjennom hele konstruksjonen av håndtaket, med en indre kjerne av en forsterket plasttype som inneholder naturlige fibre, som bare utgjør 20% av håndtaket.

To størrelser: • Str S til håndstørrelse 6,5 – 8,5 • størrelse L til håndstørrelse 8,5 – 12,0