Hvilke dekk skal jeg velge?

Du kan velge mellom tre ulike luftfylte dekk, med forskjellige mønstre og egenskaper.

Trionic X-Country luftfylt dekk

Vårt beste dekkvalg! All-round-dekket til off-road og bybruk, Takket være den fleksible kjernen gir X-Country en svært god fjæring. Det terrengsykkel-lignende mønsteret passer til terrengbruk, stier, grus, snø, men også asfalt og brostein. Med T-Guard punkteringsbeskyttelse, lyse dekksider og reflekterende logoer.

Schwalbe Big Apple luftfylt dekk

Det unike ballongdekk-designet fra tysk Schwalbe gir maksimal luftfjæring. Med jevn profil, KevlarGuard punkteringsbeskyttelse og reflekterende striper blir Big Apple perfekt til daglige turer – dag og natt.