Hvilken slange skal jeg velge?

Endret: Sun, 5 Apr, 2020 at 5:24 PM

Du kan velge mellom to forskjellige slanger.

CST-slange

Alle modellene er utstyrt med høykvalitets butyl-slanger fra CST. Sammenlignet med de fleste andre slangetyper, holder CST-slangen bedre på lufttrykket. Car/Schraeder ventil.

Schwalbe slange

En slange er ikke bare en slange. Schwalbe-slanger beholder lufttrykket bedre enn alle andre slanger, takket være gummiblandingen og materiellrenheten. Schwalbe-slanger er de eneste slangene som har det anerkjente godkjenningsmerket «VSF-All Ride». Car/Schraeder ventil.