Hoe bestel ik?

Klik "voeg aan mandje toe" en klik, vervolgens, op "Bekijk mandje" rechtsboven in de website. Vul uw persoonlijke gegevens in en klik op "Wijzigingen opslaan". Kies vervolgens een verzend- en betalingsmethode en klik daarna op de groene knop, rechtsonder. Wanneer u een account wenst aan te maken tijdens het plaatsen van uw bestelling, vink dan het vakje "Account aanmaken" aan. Dat zal het plaatsen van uw volgende bestelling, zeker vereenvoudigen.

J
Johan is the author of this solution article.