Behöver man vara hemma vid leveransen?

Ja, vid leveranstillfället behöver du vara hemma och ta emot budet. Du behöver verifiera att du tagit emot leveransen och kvittera ut varan.

Hemleverans sker normalt vardagar och tiden för leverans tilldelas beroende på var i landet du bor. Tänk på att leveranstiden angiven på hemsidan är preliminär. Du som kund kommer att bli aviserad per telefon eller sms av transportföretaget dagarna innan leverans för närmare information om leveransdag och tid.