Hur beställer jag?

Klicka på "Lägg i varukorg", gå sedan till "Visa varukorg" i övre högra hörnet på hemsidan. Ange dina person- och adressuppgifter i fälten och klicka sedan på "Spara ändringar". Därefter väljer du fraktsätt och betalsätt i listan och klickar på den gröna knappen längst ner till höger. Om du vill skapa ett konto i samband med din beställning klickar du i rutan "Skapa konto" så går det ännu lättare nästa gång du vill göra en beställning.