Första gången

1. Lyft ur hjulen och montera dem i ramens bakre axelhål genom att trycka in den svarta knappen i hjulets centrum och sedan skjuta in axeln hela vägen i axelhålet. Släpp tryckknappen.

2. Kontrollera att hjulet sitter fast ordentligt genom att dra i hjulet i sidled.

First time

3. Montera framhjulsupphängningen i ramens främre ände på samma sätt genom att trycka in knappen i botten av axeln och för in axeln i axelhålet underifrån. Släpp tryckknappen.

4. Kontrollera att hjulen sitter fast ordentligt genom att lyfta ramen från underlaget och dra i hjulupphängningen nedåt.

5. Ställ in höjden på greppbågen enligt kapitlet «Inställning av greppbåge»