Första gången

1. Fäll ut din Walker genom att dra handtagen från varandra.

2. Tryck de båda bakre hörnen av sitsen distinkt nedåt tills du hör ett svagt ”klick”.

3. Innan du använder din Walker, bekräfta att utfällningsmekanismen är säkert låst.

4. Ställ in rätt handtagshöjd genom att använda snabbkopplingarna, som beskrivet i kapitlet «Höjdinställning av handtag».