Vilket grepp ska jag välja?

Handtagsval

Du kan välja mellan två olika handtagsmodeller, som båda finns i två olika storlekar.

Ergon GP1

Originalet bland ergonomiska handtag. GP1 har satt måttstocken för handtag när det gäller komfort, material och kvalitet.

GP1-handtagen eliminerar domnande händer, värkande fingrar och trötta underarmar.

Det unikt formade handtaget är tillverkat i en 100% tysk, TÜV-certifierat gummiblandning av renaste kvalitet - med vit mineralolja av medicinsk grad för ökad flexibilitet och livslängd. Den skruvförsedda aluminiumklamman gör att handtagets vinkel kan justeras på ett enkelt sätt, och klamman gör att handtaget inte vrider sig snett med tiden.

Två storlekar: • Stl. S för handstorlek 6.5-8.5 • Stl. L för handstorlek 8.5-12.0

Ergon GP1 BioKork

Kombinationen av ergonomi, funktion och miljöhänsyn gör GP1 BioKork-handtaget till listetta och favorit bland alla konsumenter.

Handtaget är tillverkat i 40% biokork från skogar i Portugal, som är certifierade för sin ekologiska och hållbara produktion. Det gröna och hållbara temat återspeglas i hela handtagets konstruktion, som har en inre kärna tillverkad i plast som förstärkts med naturliga fibrer, som utgör 20% av kärnans massa.

Storlek

Två storlekar: • Stl. S för handstorlek 6.5-8.5 • Stl. L för handstorlek 8.5-12.0.  Generellt så kan du tänka Large grepp till män och Small grepp till kvinnor. Måtten som anges är i centimeter tvärs över handen.

"Domnade fingrar ,ont i händerna, eller smärta i armarna —vanliga problem som många rollator användare upplever. Ergonomiska grepp lindrar dessa problem och löser problemen på rätt plats vid roten av det onda."