Vilken slang ska jag välja?

Du kan välja bland två olika innerslangar.

CST slang

Alla modeller är utrustade med högkvalitativa butylslangar av märket CST. CST-slangarna håller trycket längre, i jämförelse med de flesta andra slangar på marknaden. Bilventil.

Schwalbe slang

En slang är inte bara en slang. Schwalbes innerslangar behåller lufttrycket längre än alla andra innerslangar tack vare sin rena gummiblandning. Schwalbes innerslangar är de enda slangar som fått den eftertraktade kvalitetsmärkningen ”VSF-All Ride”. Bilventil.