Vad är det för skillnad på Veloped modellerna?

Alla Veloped-modeller delar ram, bromssystem och framhjul. Det enda sopm skiljer dem åt är vilka textiler som den kommer med. Tex sitsen på Tour-modellen är 5 cm djupare, inte bredare än en Sport-modell. Trour sitsen har kolfiber förstärkta plattor i sätet som tillåter att den är 5 cm djupare och ger bättre suppport när man sitter ner. Tour modellen ingår även ett extra regnskydd för sätet. Funktionsmässigt så funkar modellerna lika.